Vaihtaaksesi hinnastoa, mene Tilin Hallintaan, ja vasemmalla olevan palkin kautta Tilitys-sivulle. Klikkaa itsesi Muuta Hinnastoa-välilehdelle.

Tällä sivulla näet nykyisen hinnastosi ja sopimuksesi voimassaoloajan. Klikkaa Muuta-nappia vaihtaaksesi hinnastoa.

Voit vaihtaa hinnastosi nykyisen sopimuksesi päättyessä tai välittömästi. Huomaa, että mikäli päätät vaihtaa hinnaston välittömästi, se astuu voimaan heti valinnan vahvistettuasi.

Uutta hinnastoa valitessasi, valitse sopimuksen voimassaoloaika (3 tai 12 kuukautta) ja sopimustyyppi. Klikkaa Muuta-nappia. Pyydämme sinua tarkistamaan ja vahvistamaan tiedot.