Saat ilmoitussähköpostin Icephormilta, kun ostaja on tehnyt tilauksen. Tässä sähköpostiviestissä annetaan kaikki tiedot siitä, kenelle tuotteesi pitää lähettää. Voit myös tarkastella näitä tietoja Tilin Hallinnassa kohdassa Myynti.

Kun olet valmis lähettämään tilauksesi, siirry Myynnit-sivulle Tilin Hallinnassa etsimään tilaus, joka sinun on lähetettävä. Napsauta ostajan osoitteen alla olevaa Lähetys-painiketta. Valitse tuotteet, jotka haluat lähettää, syötä lähetyksen seurantatiedot ja klikkaa Postita tuote-painiketta oikeassa alakulmassa.