Icephorm laskuttaa sinua kerran kuussa valitsemanasi päivämääränä. Saat sähköpostitse viestin kuukauden viimeisimmistä maksuista. Maksut voidaan maksaa Stripe'n kautta, nappi maksuun löytyy sähköpostiviestistä. Vaihtoehtoisesti voit mennä Icephormin Tilin Hallinnan kautta kohtaan Tilitys ja sieltä Icephorm Maksut-välilehdelle.

 


Tarvitsetko lisää apua?

Ota Yhteyttä

Icephorm käyttää evästeitä, joista voit lukea lisää täällä. . Hyväksyäksesi mm. kävijäliikenteen seurantaan ja sivuston toimivuuteen liittyvät evästeet, klikkaa Hyväksy.