Osallistuaksesi Icephormin kampanjaan, valitse Tilin Hallinnan sivupalkista Kampanjat ja klikkaa Icephorm Kampanjat-välilehteä sivun yläosassa. Näet nyt taulukon kaikista kampanjoista. Liittyäksesi Icephorm kampanjaan, klikkaa Aktiivinen-nappia ja sitten Liity-kuvaketta sivun oikeassa kulmassa. Tarkista, että ymmärrät kampanjan säännöt ja ehdot ja liity kampanjaan.

Pidätämme oikeuden Icephorm kampanjan peruuttamiseen, mikäli liittyjiä ei ole tarpeeksi.

Vastaavia kohteita

Tarvitsetko lisää apua?

Ota Yhteyttä

Icephorm käyttää evästeitä, joista voit lukea lisää täällä. . Hyväksyäksesi mm. kävijäliikenteen seurantaan ja sivuston toimivuuteen liittyvät evästeet, klikkaa Hyväksy.