Mene Tilin Hallintaan ja klikkaa sivupalkista kohtaa Hallitsijat. Klikkaa sitten kohtaa Lisää Uusi Hallitsija. Kirjaa uuden hallitsijan tunnus ja salasana (huomaa, että tunnus voi olla sama kuin hallitsijan nimi). Lisää yhteystietoihin hallitsijan nimi ja sähköpostiosoite. Merkitse lopuksi, millaiset hallintaoikeudet annat uudelle hallitsijalle klikkaamalla niitä vastaavia laatikkoja.

Kun hallitsijan käyttäjätili on määritelty, käyttäjä kirjautuu jatkossakin sisään samoilla tunnuksilla kuin aiemmin tai vaihtoehtoisesti hän voi kirjautua sisään sähköpostiosoitettaan käyttäe. Mikäli käyttäjä kirjautuu tunnuksella, tulee heidän valita oikea nimi vetolaatikosta käyttäjänimen alta. Sen jälkeen he kirjoittavat heidän tunnustaan vastaavan salasanan. Alkuperäinen tilin haltija valitsee "ylläpidon" vetolaatikostaan ja käyttävät jatkossakin alkuperäistä salasanaa.