Suojataksemme viestinnän suosittelemme sinua käyttämään Icephormin sisäänrakennettua viestipalvelua ostajien kanssa.

Voit ottaa ostajaan yhteyttä siirtymällä Myynnit-sivulle, etsimällä tilauksen ja klikkaamalla ostajan käyttäjänimeä. Kirjoita viestisi aiheineen niille varattuihin kohtiin. Ollessasi valmis, lähetä viesti.

Voit selata aiemmin lähettämiäsi viestejä klikkaamalla Viestit-kohtaa tai mitä tahansa viestiä Lähetetyt-välilehdellä. Mikäli kohtaat ongelmia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sivun vasemman ylälaidan kautta löytyvän Viestit-linkin kautta.