Mikäli olet yritys ja haluat myydä tuotteitasi Icephormin kautta, klikkaa itsesi Icephormin etusivun vasemmasta yläkulmasta löytyvään kohtaan ”Kirjaudu sisään/rekisteröidy”. Valitse sitten kohta ”luo yritystili”. Sinua pyydetään valitsemaan itsellesi sopivin kuukausisopimus (lue lisää ”myyntihinnastostame”) sekä henkilökohtaiset tietosi.

Pre-Loved-käyttäjät rekisteröityvän kohdan ”luo tili” kautta. Voit alkaa myymään Icephormissa heti rekisteröitymisesi jälkeen.