Mikäli ostaja haluaa palauttaa tuotteensa, siitä tulee sinulle sähköpostitse ilmoitus. Klikkaa sähköpostin alaosassa olevaa Tarkista Palautukset-nappia tai mene Tilin Hallinnan kautta Myynnit osastoon ja valitse Palautukset välilehti ja etsi tuote, minkä asiakas haluaa palauttaa. Klikkaa Palautukset-nappia. Kun olet Palautukset ja Hyvitykset-sivulla, hyväksy tuote tai tuotteet jotka asiakas haluaa palauttaa ja muista antaa ostajalle tarkat palautusohjeet jos et ole niitä ennalta jo määrittänyt  Myyntivalinnat-osiossa, jolloin palautusohjeet täytetään automaattisesti. Tämän jälkeen klikkaa Hyväksy Palautukset-nappia. Ostaja saa sitten sähköpostin, jossa kerrotaan, kuinka tuote palautetaan. Kun olet saanut palautuksen, hyvitä tuote.