Saadaksesi maksuja asiakkailtasi, mene Tilin Hallinnan kautta Tilin Asetuksiin ja valitse sen jälkeen Maksutiedot välilehti.

Ostajat käyttävät luotto- ja pankkikortteja ostostensa maksamiseen. Näiden maksujen maksunvälittäjänä Icephorm käyttää Stripeä. Kaikilla myyjillä on siis oltava Stripe-tili.

Yhdistääksesi jo olemassa olevan Stripe-tilisi Icephormiin tai luodaksesi Stripe-tilin, klikkaa alla olevaa Asetukset-nappia.

Vastaavia kohteita

Tarvitsetko lisää apua?

Ota Yhteyttä

Icephorm käyttää evästeitä, joista voit lukea lisää täällä. . Hyväksyäksesi mm. kävijäliikenteen seurantaan ja sivuston toimivuuteen liittyvät evästeet, klikkaa Hyväksy.