Mikäli sait viestin “Tarjouksesi on ylitetty “, vaikka tarjouksesi oli sama kuin voittajan, on syynä se, että voittaja ehti asettaa oman tarjouksensa ennen sinua. Siispä vaikka olisit tarjonnut saman verran kuin voittaja, valikoituu voittajaksi henkilö, joka ehti tehdä tarjouksensa ensin.

Esimerkkinä: käyttäjä A tarjoaa tuotteesta 7 euroa, jonka jälkeen käyttäjä B tarjoaa 8 euroa, nostaen senhetkisen hinnan 50 sentillä 7,50 euroon. Käyttäjä A korottaa tarjoustaan niinikään 8 euroon ennen tarjouskisan päättymistä, mutta käyttäjä B voittaa, sillä hän tarjosi 8 euroa aiemmin.