Yksityiskäyttäjät, jotka haluat myydä sivustolla, voivat tehdä niin Pre-Loved Collection-sivuston kautta. Tämä sivusto on tarkoitettu aiemmin omistetuille ja käytetyille, mutta yhä siistissä ja toimivassa kunnossa oleville tuotteille.

Voit myydä naisten ja lasten vaatteita ja asusteita, sekä lahjatavaroita ja kodinsisustustuotteita. Voit myydä huutokauppana tai valmiiksi määritetyillä hinnoilla.

Lisätietoja kohteen listaamisesta saat menemällä Myyminen Pre-Loved-ohjesivuille klikkaamallaUsein Kysytyt Kysymykset-linkkiä Ohjeet-osiossa. Tämän jälkeen klikkaa Yksityistilin Käyttö-vaihtoehtoa ja sen jälkeen valitse Myyminen Pre-Loved sivustolla.