Tuotteiden postituksesta

Kaikki Icephormista löytyvät tuotteet ovat yksittäisiltä myyjiltä. Kun ostat Icephormista, ostat siis suoraan yksittäiseltä myyjältä. Tämä tarkoittaa, että tuotteen myyjä lähettää tuotteen sinulle ilman välikäsiä tai muita yrityksiä. Ostaessasi samanaikaisesti usealta eri myyjältä, vastaanotat tuotteet erillisesti.

Postimaksut ja toimitusajat

Koska jokainen muotimerkki toimii yksittäisenä myyjänä Icephormissa, he postittavat tuotteet itsenäisesti määritellyin postimaksuin ja toimitusajoin. Tämän vuoksi postikulut ja toimitusajat voivat vaihdella myyjittäin.

Icephormista yhdeltä myyjältä ostaessasi maksat vain yhdet postimaksut. Mikäli ostat samanaikaisesti useammalta myyjältä, maksat mahdollisesti useammat eri postimaksut riippuen eri myyjien toimitusehdoista.

Kuinka tarkistan tilaukseni tilanteen?

Voit tarkistaa tilauksesi tilanteen siirtymällä Tilin Hallinnan kautta Tilauksiin. Etsi tilaus, jota haluat katsoa, ja klikkaa Postitus-nappia. Mikäli myyjä on lähettänyt paketin seurantakoodilla, loydät koodin postitustietoineen sivun alaosasta.

Voinko palauttaa Icephorm Collectionista tilaamani tuotteen?

Halutessasi palauttaa tuotteen, tarkista ensin ettei myyjän asettama aikaraja palautukselle ole umpeutunut. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Aikaraja palautuselle löytyy kohteen sivulta, Palautukset-osiosta.

Mikäli aikaraja ei ole ylittynyt, siirry Tilin Hallinnan kautta Tilauksiin ja etsi tuote, minkä haluat palauttaa. Klikkaa Palautukset-nappia. Kun olet Palautukset ja Hyvitykset-sivulla, valitse tuote tai tuotteet jotka haluat palauttaa, sen jälkeen klikkaa Pyydä Palautus-nappia. Kun myyjä saa palautuspyyntösi hän hyväksyy sen ja saat samalla tiedot palautusohjeista. Myyjä käsittelee hyvityksen tuotteen vastaanotettuaan.

Palautuksia voi selata Tilin Hallinnan Tilaukset-sivulla. Voit käydä tilauksia läpi selaamalla tai hyödyntää vetolaatikkoa sivun vasemmassa kulmassa. Saat myös meiltä sähköpostin, kun myyjä on hyvittänyt tuotteesi.

Jos palautat ulkomailta ostetun tuotteen, sinun PITÄÄ varmistaa, että tullille on selvästi merkitty "palautettu tavara" ja, ellei myyjä toisin pyydä, tuotteen palauttamiseen käytetään samaa kuljetusyritystä, jota myyjä on alun perin käyttänyt. Pakkaukseen on lisättävä teksti "Return to Seller – unwanted item".

Voinko palauttaa Icephorm Pre-Loved-sivulta tilaamani tuotteen?

Jotkut myyjät hyvittävät mielellään huutokauppa ja/tai Osta Heti-hintaan ostetut kohteet. Tarkista myyjän palautusehdot ennen tuotteen takaisin postittamista. Voit nähdä palautusehdot tuotteen sivulla. Jos myyjä tekee hyvityksiä, seuraa yllä mainittua prosessia.

Tarvitsetko lisää apua?

Ota Yhteyttä

Icephorm käyttää evästeitä, joista voit lukea lisää täällä. . Hyväksyäksesi mm. kävijäliikenteen seurantaan ja sivuston toimivuuteen liittyvät evästeet, klikkaa Hyväksy.