Listausten hallinta

Täältä löydät tietoa listaustesi hallintaan liittyen.

#Q#Kuinka monta kohdetta voin myydä?

Voit myydä kuukaudessa jopa 10 listausta ilman listausmaksua. Tämän jälkeen voimaan astuu erillinen maksu per listaus. Tämä maksu on näkyvillä Myynnit-sivustolla.

#Q#Kuinka tiedän, kenelle postittaa tuote?

Saat sähköpostiisi viestin, kun ostaja on maksanut kohteesta. Sähköpostista löydät tiedot, kenelle tuote toimittaa. Voit nähdä saman tiedon myös Tilin Hallinnan kohdasta Myynnit.

#Q#Kuinka lisään kohteeni näkyvyyttä Pre-Loved-sivuston etusivulla?

Lisätäksesi kohteesi näkyvyyttä Pre-Loved-sivuston etusivulla, valitse myynti-ilmoitusta tehdessäsi vaihtoehto, joka mahdollistaa etusivulla näkyvyyden. Huomaathan, että tämä on maksullinen vaihtoehto, jonka hinta ilmoitetaan laatikon vierellä.

#Q#Kuinka perun kaupat?

Voit perua tilauksen vain, mikäli maksua ei ole vielä vastaanotettu. Luethan ennen sitä tämän:

Suosittelemme vahvasti ottamaan ostajaan yhteyttä ennen tilauksen perumista. Tilauksen peruminen on välitön eikä sitä voi palauttaa.

Peruaksesi tilauksen, siirry Myynnit-sivulle ja klikkaa Peru tilaus-nappia. Sinun tulee valita syy peruutukselle ja valita joko Peru tai Peru & Listaa uudelleen. Peruutuksen jälkeen tilaus siirtyy "Kaikki" välilehdelle, mistä löydät sen tarpeen vaatiessa. Sähköpostivahvistus lähetetään sekä sinulle että ostajalle, ja komissio palautetaan myyjälle. Jos olet päättänyt ettet listaa kohdetta uudelleen, myös listaus hyvitetään sinulle.

#Q#Kuinka muokkaan myymäni kohteen tietoja?

Mene Tilin Hallinnan kautta Listausten Hallintapaneeliin. Etsi sieltä kohta Aktiiviset ilmoitukset ja listaus, jota haluat muokata. Klikkaa Muokkaa Ilmoitusta-nappia. Tee muokkauksesi ja viimeistele klikkaamalla Päivitä-nappia sivun alakulmassa.

#Q#Kuinka Icephorm laskutus toimii?

Icephorm laskuttaa sinua kerran kuussa valitsemanasi päivämääränä. Saat sähköpostitse viestin kuukauden viimeisimmistä maksuista.

Maksut voidaan maksaa Stripe'n kautta, nappi maksuun löytyy sähköpostiviestistä. Vaihtoehtoisesti voit mennä Icephormin Tilin Hallinnan kautta kohtaan Tilitys ja sieltä Icephorm Maksut-välilehdelle.