Saadaksesi maksuja myymistäai tuotteista Pre-Loved sivuilla, mene Tilin Hallinnan kautta Tilin Asetuksiin ja valitse sen jälkeen Maksutiedot välilehti.

Ostajat maksavat ostoksistaan luotto- tai pankkikortilla. Näiden maksujen käsittelemiseksi Icephorm käyttää Stripeä. Kaikilla myyjillä on sen vuoksi oltava Stripe-tili.

Yhdistääksesi jo olemassa olevan Stripe-tilisi Icephormiin tai luodaksesi Stripe-tilin, klikkaa alla olevaa Asetukset-nappia.

Tarvitsetko lisää apua?

Ota Yhteyttä

Icephorm käyttää evästeitä, joista voit lukea lisää täällä. . Hyväksyäksesi mm. kävijäliikenteen seurantaan ja sivuston toimivuuteen liittyvät evästeet, klikkaa Hyväksy.